Marko iz ŽNV-a popljuvao turizam: "Porciju ušljivih srdelica naplate 120 kn..."

Foto: Instagram

BIVŠI natjecatelj showa Život na vagi privukao je puno pažnje posljednjim statusom na Facebooku.

28-godišnjak iz Novog Vinodolskog kaže kako je u razgovoru s prijateljem otkrio kako cijene porcije srdela u restoranima na Jadranu iznose 120 kuna i to ga je naljutilo. "Moram se osvrnut na sve što sam čuo od kolega i pročitao za našu ljetnu sezonu", započeo je svoj osvrt.

"Dakle dolazi danas kolega koji radi sa mnom i kaže mi da je sezona kritična i nikad lošija i kako se svi žale da nema turista da su im apartmani, restorani i kafići prazni i da ne zna kako će ovu sezonu preživjeti.... A potom mi kaže kako porcija srdelica sa prilogom u restoranu dođe 120 kn tamo di je on ljetovao... Pa se ja sada pitam koga vi je*ete sa tolikim cijenama? Što mislite da smo mi UAE i da seremo novce jer se nekom kretenu sprdnulo da porciju ušljivih srdelica naplaćuje 120 kn, a za 12 kn dobije kilu istih u bilo kojoj ribarnici.... Nije ni čudo što vam sezona propada i nemate ni ljudi ni radnika jer ste pohlepna stoka koja bi za 3 mjeseca rada drkala kitu cijelu zimu pa nabijate cijene i hrane i pića i apartmana i uz to izrabljujete radnike da vam rade za 3000 kn po 12h... To samo pokazuje kakvo smo dno od zemlje i nije ni čudo da svi idu u Grčku Tursku itd na more, a ne idu na Jadran... A to možemo zahvaliti svima koji nabijaju cijene svega jer su pohlepni i jer dupe zine za novcima... E pa draga moja nacijo neka nam je tako kad smo govna... Živili", napisao je.

Njegovi pratitelji uglavnom su se svi složili s njim. "E, baš tako", "istinu zboriš...", "prijatelju, od a do ž točno", samo su neki od komentara.

Inače, Marko, simpatizer HDZ-a, u show je ušao sa 170 kilograma, a dosad ih je skinuo 60. Od prije nekoliko mjeseci u vezi je s 20-godišnjom Mateom, čime se nedavno pohvalio na Instagramu.

Pročitajte više