Marko Tolja: Ovih dana nema osobe sretnije od mene!

PJEVAČ Marko Tolja, koji je na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Porin osvojio nagradu u kategoriji za najboljeg novog izvođača godine, na svom je blogu opisao kako se osjećao kad su Kraljevi ulice pročitali njegovo ime, te koliko mu znači nagrada diskografa kojoj se iz godine u godinu gledanost drastično smanjuje.

"Ljudi moji dragi, ovih dana nema osobe sretnije od mene. Osjećaj kad su Kraljevi ulice pročitali moje ime je neopisiv. Samo iščekivanje nakon rečenice 'A Porina dobiva...' je koktel suludih emocija koje još nikad nisam iskusio. Uzbuđenost, adrenalin do plafona, nada, nervoza, da vam ni ne spominjem kako puls luđački skoči u sekundi kad čujete svoje ime", rekao je mladi Tolja koji je u početku mislio kako će sve proći bez treme, međutim, na kraju je shvatio "kako se ruke tresu".

"Moram vam priznati da sam navijao upravo za Jacquesa"

Osim u kategoriji najboljeg novog izvođača godine, Marko Tolja je zajedno s Jacquesom Houdekom i Kristijanom Beluhanom bio u utrci za najboljeg muškog vokala, kao i za najbolju vokalnu suradnju sa grupom Rivers.

"Iako nismo dobili Porina, Riversicama i meni je pripala čast nastupa, i to odmah na otvaranju. To je super prošlo. Cure su bile već standardno odlične, a i bendu sve pohvale. Što se nominacije za najboljeg muškog vokala tiče, moram vam priznati da sam navijao upravo za Jacquesa koji je dobio Porina, jer mislim da ga je on od svih nas nominiranih u ovom trenutku najviše zaslužio", rekao je skromni Tolja koji skrušeno zahvaljuje svima na podršci te najavljuje još veći angažman u hrvatskoj glazbi kao i nove odlične singlove.

L.V.
Foto: Index, HRT

Pročitajte više