Martha Stewart (81): Čekam da mi prijateljice umru da budem s njihovim muževima

Foto: Profimedia

MARTHA STEWART nedavno je gostovala u podcastu Chelsea Handler u kojem je otkrila koje muškarce smatra privlačnima. No postoji jedan problem. Riječ je o muževima njezinih prijateljica. 

81-godišnja Stewart otkrila je da ima popis muškaraca s kojima bi voljela izlaziti, ali mora čekati da njezine prijateljice umru. 

"Posljednjih mjesec dana sam imala dvije 'simpatije', što je stvarno dobro za mene. Ali pokazalo se da je jedan od njih oženjen majkom nekih mojih prijatelja... Ali je tako privlačan", rekla je. 

We’re going to need some men to spice Martha Stewart’s love life. Check out a new episode of Dear Chelsea streaming now.

Posted by Chelsea Handler on Thursday, 7 July 2022

Na šalu voditeljice koja joj je rekla kako ne može biti "razaračica domova", Stewart je reagirala inzistirajući na tome kako to nikad nije bila, iako je imala prilike te da joj prepreku stvara činjenica što je većina njezinih simpatija u braku s njezinim prijateljicama. 

Ne želi im "bolnu smrt" 

Voditeljica je pokušala suosjećati s njom pa joj poručila kako su neke veze možda privremene te da možda ima šanse sa svojim simpatijama, a Stewart ju je zatim šokirala izjavom.  

"Ili će možda umrijeti! Uvijek mislim: 'O, Bože, nije li ta osoba jednostavno mogla umrijeti?'" rekla je, dodajući kako ne želi "bolnu smrt" prijateljicama. 

"Trebamo muškarce da začinimo Marthin ljubavni život", napisala je voditeljica uz video.

Pročitajte više