Martin Kosovec: Tata se premišljao treba li mi dopustiti da se prijavim na The Voice

Foto: Instagram

Pobjednik showa The Voice Martin Kosovec objavio je nedavno svoju prvu pjesmu Maštarija, te ju je predstavio na ovogodišnjoj Dori, a sada se u emisiji Dobro jutro, Hrvatska osvrnuo na svoju pobjedu u glazbenom showu, kao i na svoju prvu pjesmu.

"Radna verzija pjesme, odnosno naslova, bila je Evergreen. Ali onda smo promijenili u Maštarija. Ja napravim ono što mi se svidi. Može biti ultrastaro, može biti ultranovo. Može biti mješavina starog i novog, kao što je Maštarija", rekao je Martin o pjesmi koju su napravili njegova mentorica u The Voiceu Vanna i glazbenik Predrag Martinjak Peggy. Dodao je i da očekivanja u showu nije imao.

"Nisam imao očekivanja i ušao sam u show bez njih. Očekivanja su samo razočaranje. Meni je The Voice bio super priča sama po sebi. Taj natjecateljski faktor nije mi igrao veliku ulogu", rekao je Kosovec dodavši kako se njegov otac premišljao je li prijava na The Voice ispravna odluka.

"Kad je ideja oko Voicea bila friška, tata se nešto premišljao da li da se prijavim ili ne. A onda, kako su krenula snimanja, rekao je kako nije požalio što mi je dopustio da se prijavim", ispričao je. Dodao je da u budućnosti želi snimiti album, premda je svjestan kako to iziskuje puno vremena. S Vannom je ostao u kontaktu i čuju se svakodnevno.

"Ona ima par muških pjesama koje je napisala, tako da ću probati možda nešto od toga otpjevati. A imam i ja neke svoje s prijateljima, vršnjacima iz glazbene škole, koje stvarno imaju potencijala. Volio bih da i 'svježe mozgove' uvedemo u priču", zaključio je Martin.

Pročitajte više