Martina Vrbos o odabiru supruga: Hrvati se trebaju zapitati zašto im cure vole Srbe

Foto: Instagram

NAKON petogodišnje stanke na glazbenu scenu vraća se pjevačica Martina Vrbos, a za IN magazin otkrila je kako je provela pauzu od karijere i što misli o komentarima na račun njezina izgleda, pa i odabira supruga.

"Kad radiš pauzu, onda ti se nešto desilo, umro si, bolestan si, gdje je Martina Vrbos, povukla se zauvijek, sad je postala domaćica. Nije nikad Martina postala domaćica, vjerojatno nikad ni neće postati domaćica", rekla je pjevačica.

Iako je Martina majka dvoje djece, majčinstvo nije bilo razlog zbog kojeg se povukla. Naime, pjevačica je od početka karijere bila tema u javnosti zbog "viška kilograma", a u karijernoj pauzi odlučila je dovesti sebe u red.

"Smršavila, udebljala se, super drago mi je da svi vode računa o mom izgledu, ali to je, nažalost, pokrilo kod mene u nekim situacijama moju muziku", kazala je Martina. Ipak, kaže kako komentari na račun njezinog izgleda ne prestaju te da je i dalje svi komentiraju gdje god se pojavi.

Martina se prije šest godina udala za mlađeg Beograđanina, a sada s njim i živi u Beogradu. Zbog toga su je, govori, mnogi kritizirali. 

"Bilo je komentara kako sve naše Hrvatice idu za Srbe, kako da ti kažem, možda bi se Hrvati trebali zamisliti zašto svi idu za Srbe, to je bio moj prvi odgovor. Joj, udala se za Srbina, ne znam, kao da sam se udala za nekog tko ima šugu. Ja sam generacija koja je alergična na to Srbi, Hrvati, Slovenci i da ne kažem što drugo", rekla je.

Zbog preseljenja, ističe, ne žali. Beograd joj odgovara kako privatno tako i poslovno.

"To je čista matematika, veći grad, više mjesta za pjevače svih profila i mnogi naši idu gore da bi nastupali i uzimali neku lovu", zaključila je pjevačica.

Pročitajte više