Martina Vrbos odgovorila na kritike zbog srpske Dore: Vi mi recite - tko sam ja?

Foto: Instagram

Martina Vrbos, koja je rodom iz Rijeke, ali već godinama živi i radi u Beogradu, natječe se na srpskom izboru pjesme za Eurosong s pjesmom Da me voliš. 

Nakon što se doznalo da bi mogla, ako pobijedi na srpskom izboru, predstavljati tu zemlju na Eurosongu, Martina je naišla na brojne kritike. Sada je odgovorila na njih.

"U klubu Quincy Jones nitko me ne nije pitao odakle sam..."

"Ja sam Martina Vrbos, umjetnica, pjevačica. Jeste li znali da umjetnici nemaju porijeklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Jeste li znali da umjetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umjetnicima u glazbenoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija?" započela je objavu na Instagramu.

"Ako niste, vrijeme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Eurosongu u Malmeu neće predstavljati Hrvatica, već pjevačica, umjetnica koja je u klubu Quincy Jones pjevala pred velikim glazbenim imenima u publici i nisu me pitali tko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pjevala cijelu minutu.

Sada vi meni recite tko sam ja i tko će, u slučaju da pjesma Da te volim pobijedi, predstavljati Srbiju u Malmeu?" zaključila je.

U komentarima ispod svoje objave naišla je na mnogo podrške. "Pobijedi da se Malmo trese", "Draga Martina, najbitnije je da si ti dobar čovjek", "Bravo Martina, želim ti pobjedu", neki su od komentara.

Pročitajte više