Maserka na snimci opisuje perverzije Ala Gorea i zove ga "ludom seksualnom pudlicom"

POLICIJA je objavila snimku razgovora detektivke i maserke koja je optužila Ala Gorea za seksualno zlostavljanje te ga, između ostalog, naziva "ludom seksualnom pudlicom". Iako je istraga obustavljena prije nekoliko godina, policija je tek sada, nakon što su američki tabloidi saznali za slučaj, objavila neke od materijala koji inkriminiraju bivšeg američkog potpredsjednika. U javnost je pušteno nekoliko snimki, jer je razgovor s detektivkom bio vrlo dug i transkript se proteže na 67 stranica. Na policijskoj snimci iz 2009. godine čuje se razgovor detektivke Molly Daul i maserke koja je nakon dvije i pol godine konačno odlučila progovoriti o optužbama protiv Ala Gorea. Prethodna je tri razgovora s istražiteljima otkazala, zbog čega je policija zatvorila slučaj.

Nepoznata žena je nekadašnjem potpredsjedniku i dobitniku Nobelove nagrade za mir pružila uslugu masaže u jednom hotelu u Portlandu. Na snimci tvrdi da je Gore želio "više od masaže". Tvrdi da ju je dirao po tijelu, silom joj ugurao ruku u svoje hlače, ljubio je, masirao i "zgrabio za grudi". "Imao je dramatične i nasilne ispade te iznimno zapovjednički stav", rekla je maserka i dodala da nobelovac nije nasmijana osoba zabrinuta za okoliš, kako se u javnosti voli prikazati. Prijatelj bivšeg potpredsjednika izjavio je za Washignton post da se Gore ne sjeća nikakvog incidenta, već samo masaže, te je bio uvjeren kako se s maserkom rastao u dobrim odnosima.

Ključan dokaz su hlače s uzorkom DNA

54-godišnja maserka kaže kako ima dokaz kojim može poduprijeti svoje optužbe. Riječ je o crnim hlačama koje je, kako tvrdi, spremila u sef jedne banke. Na njima je navodno Goreov DNA jer je on "procurio po njoj". Kaže da joj je naglo grubo gurnuo ruku na svoje spolovilo i rekao joj: "Tu me diraj" vrlo oštrim, glasnim, ljutitim tonom. Ove su se optužbe pojavile nekoliko tjedana nakon što je postalo poznato da Al Gore i njegova supruga Tipper raskidaju svoj 40-godišnji brak. Od tada su u javnost procurile brojne nepotvrđene informacije o Goreovim izvanbračnim aferama koje je navodno imao s aktivisticama, glumicama te državnim zaposlenicama.

Pročitajte više