Massimo kreće na promotivnu turneju!

KRAJEM rujna ove godine izašao je u prodaju novi album Massima Savića, "Sunce se ponovo rađa", a kako bi pjevač na neki način zaokružio priču oko novog albuma, te obožavateljima na jednom mjestu pružio sve informacije vezne za njegovu diskografiju, pjesme, koncerte, bend i novosti, osmislio je novu internetsku stranicu www.massimo.hr. Na stranici možete pročitati njegovu osebujnu biografiju, bolje se upoznati s članovima benda te uloviti ritam koncerata i noviteta iz njegovog života.

"Moj bend je nešto najbolje što postoji, bez njih ne bih mogao ostvariti mnoge svoje zamisli", pohvalio je Massimo bubnjara Marka Lazarića, gitariste Željka Romca i Dalibora Matoševića, basista Luku Veselinovića, Borisa Popova na udaraljkama te Aleksandra Islaimovskog na klavijaturama. Višestruki dobitnik Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu svojim fanovima omogućuje skidanje nekih wallpapera, fotografija s koncerata te portreta.

Krajem ovog mjeseca Massimo sa svojim bendom kreće na mini promotivnu turneju koja će započeti 30. listopada u riječkoj Stereo dvorani, zatim kreće put zadarskog Arsenala gdje će se publici predstaviti već dan kasnije, a veliki koncert priprema u zagrebačkom Aquariusu gdje će "osim hitova i novih pjesama, svojoj publici predstaviti sasvim novog Massima". Petog prosinca Massimo će nastupiti u slovenskim termama Lendava koje leže u podnožju Lendavskih gorica.

Nagradna igra

Index vas u suradnji s Massimom Savićem nagrađuje s 15 novih albuma "Sunce se ponovo rađa", a sve što vi trebate napraviti jest mail nasloviti s "Massimo - nosač zvuka", odgovoriti točno na pitanje koji je po redu ovo Massimov album, te sve poslati na našu adresu index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona). Nepotpuni mailovi se ne uzimaju u obzir. Najbrže ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

L.V.
Foto: V.H.

Pročitajte više