Mate Rimac pozirao s bivšim zaposlenikom i pokazao zašto je jedan od najpoželjnijih šefova u Hrvatskoj

Foto: Facebook

MATE Rimac jedan je od najuspješnijih poduzetnika u Hrvatskoj, a njegova tvrtka Rimac automobili jedna je od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji. Tvrtka Rimac automobili jedan je od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a dok iz mnogih tvrtki ljudi bježe na zapad, Rimac uvozi inženjere iz svih krajeva svijeta.

Jedan od stranaca koji su radili kod Rimca bio je i Stefano Gabriele, koji je od Rimca ipak otišao, ali samo kako bi ostvario svoj san i radio u Formuli 1. 

Stefano je nakon nekoliko mjeseci rada u Formuli 1 posjetio kolege u Hrvatskoj, a njegov bivši šef objavio je njihov zajednički selfi i posvetio mu podugačak status.

"Prošle godine smo zaposlili 80 ljudi, a 12 ih je otišlo. Jedan od onih koji je napustio je i inženjer Stefano Gabriele. Stefano nam je došao iz Italije i napravio odličan posao u razvoju te bio odličan dio tima, ali uopće nije bilo teško kad mi je rekao za svoju odluku, jer je odlučio slijediti svoj san. Bila je to teška odluka za njega, ali ona prava. Njegov veliki san je uvijek bio da radi u Formuli 1, pa kada je dobio priliku da radi za Ferrari Formulu 1, jednostavno ju je morao iskoristiti.. To je bio njegov san.

Nakon nekoliko mjeseci u F1 Stefano je posjetio svoje bivše kolege u Hrvatskoj prije nekoliko dana. Bilo je uzbudljivo čuti o razlikama i sličnosti između Formule 1 i nas.

U međuvremenu kod nas je došlo nekoliko inženjera Formule 1, tako da se krug zatvara.

Jako sam sretan zbog Stefana i nadam se da će i dalje ići za svojim snovima", napisao je Rimac i još jednom dokazao da je jedan od najkul šefova u Hrvatskoj.

 

Pročitajte više