Matija Vuica posvetila Jurici dirljivu objavu: "Cijeli život u jednu suzu stane"

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Modna dizajnerica Matija Vuica posljednjih dana na društvenim mrežama objavljuje pjesme svog pokojnog partnera, glazbenika Jurice Popovića. 

"Cijeli život u jednu suzu stane / iza sebe vidim samo polomljene grane / cijeli život tu jednu suzu stane / u tišini zbrajam te potrošene dane", napisala je Matija uz video Juričine pjesme. I ona se pojavljuje u spotu koji je objavila.

Podsjetimo, Popović je preminuo krajem prosinca u dobi od 65 godina. Pokopan je 30. prosinca na groblju sv. Ivana u Metkoviću. Od njega su se došli oprostiti brojni poznanici te članovi obitelji. Uplakana Matija Vuica u rukama je nosila fotografiju svoga partnera.

Ljubav duga četiri desetljeća

Početkom siječnja održana je komemoracija za preminulog. Njegova supruga Matija nije mogla sakriti suze. Shrvanu Matiju tješili su prijatelji, a Zrinka Cvitešić ju je čvrsto grlila.

Njihova ljubav trajala je dulje od 40 godina. Sve je započelo u njihovom rodnom Metkoviću. "Upoznali smo se u Metkoviću, na šetalištu kraj Neretve gdje smo svi izlazili u to vrijeme. Bili smo srednjoškolci. Jurica je bio jedan od rijetkih koji je srednju školu pohađao van Metkovića, obrazovao se u Splitu.

Zato se nekako izdvajao i izgledao drugačije. Nabavljao je garderobu u Trstu, koji je bio popularna, pa i jedina destinacija za nove odjevne komade. Ja sam se dokopala Trsta tek kad sam stigla u Zagreb", rekla je Matija prošle godine za Story.

Pročitajte više