Matt Damon dobio treću kćer

ZVIJEZDA "Oceanovih 11, 12 i 13", Matt Damon, po drugi je put postao otac nakon što je njegova supruga Luciana jučer rodila zdravu djevojčicu Giu Zavalu. "Prekrasna je i jako zdrava", rekao je njihov glasnogovornik i nadodao kako je 32-godišnja majka rodila bez većih komplikacija te se sada osjeća sjajno. Matt koji je zasjao na četvrtom mjestu ljestvice najvećih heroja akcijskih filmova već ima dvije kćeri, dvogodišnju Isabelu te desetogodišnju Alexiju Lucianinog prethodnog braka.

Par se upoznao prije pet godina u Miamiju gdje je Argentinka Luciana Bozán Barroso radila kao konobarica. Mattu nije dugo trebalo da se zaljubi i zaprosi Lucianu s kojom se oženio 9. prosinca 2005. godine. Nakon što je film "Dobar Will Hunting" osvojio Oskara za scenarij, dotad nepoznati Matt Damon iz Massachusettsa počeo je nizati uspjehe na glumačkom planu. Ubrzo su uslijedili hvaljeni filmovi poput "Bourneov identitet" "Bourneova nadmoć", "Bourneov ultimatum" ili "Spašavanje vojnika Ryana", dok trenutačno radi na tri filma koji će na filmskim platnima premijerno biti prikazani u razdoblju od kraja ove godine i tijekom sljedeće. U drami "Margaret" redatelja Kennetha Lonergana pojavit će se u glavnoj ulozi glumivši gospodina Aarona dok će mu partnerica biti Anna Paquin. U siječnju ove godine započeo je sa snimanjem filma "Zelena zona" u kojem glumi Roya Millera, oficira koji pomaže časniku iz CIA-e u potrazi za razornim oružjem, te od 3. ožujka u Central Illinoisu snima triler Stevena Soderbergha "Dopisnik".

27. lipnja ove godine redatelj i producent Frank Marshall najavio je snimanje četvrtog nastavka špijunskog trilera o ubojici iz Pariza kojeg progone bivši poslodavci Jasonu Bourneu, junaku romana Roberta Ludluma koji bi se prema dosadašnjim planovima trebao početi snimati u ljeto 2009. godine.

L.V.

Pročitajte više