Matthew Perry je umalo odbio ulogu Chandlera Binga u Prijateljima, evo zašto

Foto: Press

IAKO ga svi poznajemo kao sarkastičnog i brzopletog Chandlera Binga iz Prijatelja, Matthew Perry je jednom prilikom otkrio da je umalo odbio ulogu kultnog lika jer je trebao glumiti u drugoj seriji.

Tijekom gostovanja u emisiji Late Night with Seth Meyers 2015., Perry je rekao da je u jednom trenutku bio prisiljen preuzeti bilo koju ulogu koja mu je bila dostupna jer ga je njegov menadžer 1994. nazvao da mu kaže da nema novca.

"Dakle, nosio sam futurističku košulju i mali su se ljudi igrali izvanzemaljaca kojima sam ja morao srediti njihovu prtljagu i to je zapravo bilo to", opisao je Foxovu seriju LAX 2194 u kojoj je tada glumio.

Odmah je znao da je lik Chandlera Binga savršen za njega

Ipak, Perry je rekao da je dobio u ruke scenarij za Prijatelje, koji se u to vrijeme zvali Prijatelji poput nas, i smatrao ga je smiješnim. Dodao je kako je vidio da je lik Chandlera Binga savršen za njega.

10 sezona i jedno ponovno okupljanje kasnije, ispisana je TV povijest i Perry je ostao upamćen kao jedan od najvećih televizijskih likova 1990-ih, uz svoje kolege Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisu Kudrow, Matta LeBlanca i Davida Schwimmera.

Pročitajte više