Maxim objavio godišnju listu najljepših žena "Hot 100", na vrhu Katy Perry

ČASOPIS Maxim objavio je svoju godišnju "definitivnu listu najljepših žena na svijetu" odnosno "Hot 100". Jedan od najpopularnijih časopisa za muškarce, ove je godine najseksi ženom proglasio britansku pjevačicu Katy Perry. Njihov je izbor iznenadio mnoge pa su se na internetu pojavili članci s naslovima "Je li Katy Perry seksipilnija od Megan Fox?" ili "Iznenađenje na vrhu Maximovih Hot 100" te "Zar je zaista Katy Perry prva na listi?".

Prošlogodišnja pobjednica tek dvadeseta

"Ona vam je najbolja prijateljica za koju odjednom shvatite da ste je voljeli cijeli svoj život", objašnjavaju svoj izbor u časopisu Maxim te je opisuju kao "radikalni komad koji vas je učio voziti skateboard i fućkati, a istovremeno izgleda nevjerojatno u bikiniju". Pjevačica koju je proslavio hit "I Kissed A Girl" prošle je godina bila na 15. mjestu te je na tronu zamijenila prošlogodišnju prvoplasiranu ljepoticu, Oliviju Wilde. Mlada američka glumica, poznata po ulogama u seriji "O.C" i "Doktor House" ove je godine tek na 20. mjestu.

SF ljepotica na trećem mjestu

Model Victoria's Secreta, Brooklyn Decker za dlaku je izgubila u utrci za prvo mjesto. Lijepa plavuša udana je za tenisača Andyja Roddicka, a pojavljivala se na naslovnicama brojnih časopisa, uključujući "Sports Illustrated" - izdanje za kupaće kostime. Odmah do nje, na trećem mjestu, smjestila se SF ljepotica Zoe Saldana. Iako je već duže u svijetu showbiza, dugonogu je glumicu proslavila uloga Uhure u najnovijem filmu "Zvijezdane staze". Nakon toga je zaigrala egzotičnu domorotkinju u filmu "Avatar" te postala prepoznatljiva i van sfere SF-a.

Iznenađujuć plasman za Megan Fox

Junakinja sve popularnije tinejdžerske serije "Gossip Girl", Blake Lively, plasirala se na visoko četvrto mjesto te je za jedno mjesto pretekla seksipilnu Megan Fox. Iako su mnogi priželjkivali zvijezdu "Transformera" na vrhu ovogodišnje liste, Megan je na iznenađenje mnogih, pala s prošlogodišnjeg drugog na peto mjesto. "Ozbiljno, mogu li žene biti seksipilnije od ovog? Megan Fox ima lice anđela i tijelo tako savršeno da ga je Bog vjerojatno izrezbario iz sapuna dok se tuširao te seksipil koji bi mogao otopiti jednorogov rog", pisali su o glumici u prošlogodišnjem izdanju Maximovih Hot 100, no autori su ove godine očito zaključili kako postoje čak 4 žene seksipilnije od nje.

Rihanna napreduje

Sve popularnija RnB pjevačica, Rihanna zauzela je šesto mjesto, pomaknuvši se s prošlogodišnjeg osmog. Time je potvrdila da joj je ovo najuspješnija godina do sad, jer je u siječnju osvojila dva Grammyja i sretno je zaljubljena pa više ne puni medijske stupce zbog problema s nasilnim partnerom, već isključivo svojom glazbom i glasinama o vjenčanju.

Clonneyjeva odabranica konačno dospjela na listu

George Clooney vjerojatno se ne bi složio s izborom ljepotice na broju sedam, iza kojeg stoji njegova izabranica Elisabetta Canalis. Za njega je ova vatrena Talijanka vjerojatno najljepša žena na svijetu, no s obzirom da prošle godine nije niti bila na listi, može biti i više nego zadovoljan.

Egzotična ljepotica se probila u prvih 10

Voditeljica Olivia Munn na osmom je mjestu ovogodišnje Maximove liste Hot 100. Ljepotica kineskog podrijetla jedno je od zaštitnih lica kabelske televizije G4 gdje vodi nekoliko emisija. Olivia je ostvarila velik napredak na Maximovoj listi, s obzirom na to da je 2008. godine bila 99. dok je prošle godine lagano napredovala do 96. mjesta stoga je skok u društvo prvih 10 svakako ohrabrujuć za egzotičnu voditeljicu.

Velik napredak za Kim Kardashian

Kim Kardashian probila se s prošlogodišnjeg 53. mjesta na ovogodišnje deveto. Bujna je starleta nedavno prekinula s Reggijem Bushom te je postala jedna od najpoželjnijih singl žena u svijetu showbiza. Viđena je u Španjolskoj s Christianom Ronaldom koji ju je navodno, preoteo Wayneu Bridgeu. Ljepotica je ipak, još uvijek sama, ali za očekivati je da njeno samovanje neće dugo potrajati.

Pobjednica prije dvije godine, sada deseta

Top 10 zaključila je Marisa Miller, još jedna pripadnica "Viktorijinih anđela". lijepa je Amerikanka bila na Maximovom broju jedan, 2008. godine kada su iza nje bile plasirane Scarlett Johansson, Jessica Biel i Eva Longoria-Parker. Bila je i u samom vrhu godišnjih lista ljepotica časopisa AskMen i FHM. Pozirala je u kupaćem kostimu za Sports Illustrated te je radila kampanje i za Vogue, ali najpoznatija je kao jedno od zaštitnih lica Victoria's Secreta.

Nema Beyonce ni Adriane Lime

Mnogi se čude što ove godine na listi nema Beyonce koja je prošle godine bila na 52. mjestu, a neki strani novinari su se čak iznenadili što na listi nema Lady Gage. Bar Refaeli pala je s prošlogodišnjeg trećeg na 19 mjesto, dok je mlada glumica Malin Akerman skliznula s četvrtog na ovogodišnje 39. mjesto. Mila Kunis bila je peta, a Eliza Dushku šesta. Srpska snaha, Adriana Lima iznenađujuće, ove godine uopće nije na listi, a bila je osma u izdanju iz 2009. Nakon već spomenute Rihanne, na devetom se mjestu našla lijepa brazilska manekenka Jordana Brewster dok je deseta bila Jennifer Love Hewitt koja je ove godine 35. na popisu. Iako se potpuna lista objavljuje sutra, donosimo vam ovogodišnjih Top 10.

Hot 10:

1. Katy Perry

2. Brooklyn Decker

3. Zoe Saldana

4. Blake Lively

5. Megan Fox

6. Rihanna

7. Elisabetta Canalis

8. Olivia Munn

9. Kim Kardashian

10. Marisa Miller

Pročitajte više