McConaughey ljetuje u Istri, sreo ga domaći IT-jevac i otkrio o čemu su razgovarali

Foto: Instagram

MARIN TOMIČIĆ, suosnivač i operativni direktor STEM Studija, upoznao se s glumcem Matthewom McConaugheyjem, koji je boravio u Istri, točnije u Balama. Marin je te večeri slavio rođendan u Meneghettiju sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom, doktoricom dentalne medicine iz Zadra. 

U zadnji tren odlučili su otići u Meneghetti i Marin je tamo dobio priliku upoznati se i porazgovarati s holivudskim glumcem. Da McConaughey sjedi iza njih, prva je primijetila Marinova djevojka Iva. U tom trenutku Matthew je razgovarao sa svojim sinom preko videopoziva, a s njim je u Istru došla i supruga Camilla. 

Pričali o hrvatskom nogometašu

Budući da je te večeri slavio rođendan, Marinu je za stol došao kolač sa svjećicama. Nakon nekog vremena odlučio je otići do glumca.

"Ispričao sam mu se što smetam i rekao da jako cijenim njegov rad te smo na kraju pričali 20 minuta. Razgovarali smo o STEM Studiju, ali i o nogometu, koji McConaugheyja toliko zanima da je ušao u vlasništvo FC Austina", govori Marin za Index. 

Tomičić je u razgovoru s glumcem spomenuo svog prijatelja Frana Tudora, koji trenutno igra za poljski Rakow Czestochowa i nedavno su osvojili superkup. 

"McConaughey se oduševio i pitao me mogu li dovesti Frana da igra za Austin", rekao je Marin. Dodaje da je od McConaugheyja dobio posjetnicu te mu je glumac rekao da mu se javi ako dođe u Austin. 

Marin kaže da je Matthew vrlo pristupačan i pristojan

Matthew mu je rekao da se u Americi puno spominje Hrvatska te da su u jednom trenutku razgovarali i o ljepotama naše zemlje.

"Rekao mi je da se u Hollywoodu puno priča o Hrvatskoj te su mu kolege preporučili Meneghetti", dodaje Marin, koji se naposljetku i fotografirao s glumcem. Kaže da je pristupačan i pristojan te da nije htio pričati o filmovima u kojima je glumio.

"Mene je fasciniralo to što priča istim glasom kao u filmovima, zbog čega su me prolazili trnci jer bih se odmah sjetio neke scene", kaže nam Marin.

Pročitajte više