McConaughey: Vidovnjak mi je rekao da prihvatim ulogu u ovom filmu ili ću zažaliti

Foto: Press

GLUMAC Matthew McConaughey ispričao je što ga potaknulo da prihvati ulogu u filmu Kako se riješiti frajera u 10 dana (How to Lose a Guy in 10 Days). U razgovoru za Vanity Fair rekao je da je zahvaljujući vidovnjaku prihvatio ulogu u filmu iz 2003. godine.

Vidovnjak mu rekao da mora prihvatiti ulogu

"Sjećam se da sam jedne večeri dok sam šetao Sunset Boulevardom razmišljao hoću li to učiniti ili ne. Odjednom, ovaj tip se pojavi niotkuda, bio je guru za proricanje sudbine, i kaže: 'Mogu li vam proreći vašu sudbinu vrlo brzo?'", prisjetio se glumac.

"Odmah mi je rekao: 'Upravo razmišljate o jednom filmu. To je romantična komedija. Morate prihvatiti ulogu ili će to biti jedno od najvećih žaljenja u vašem životu. Bit će fantastično, nevjerojatno iskustvo i zaradit ćete hrpu novca'", ispričao je Matthew što mu je vidovnjak rekao.

Glumac je odmah pomislio da je studio angažirao nekog čovjeka da mu to kaže, a potom je ozbiljnije razmislio o toj ulozi. "Mislim da sam čak sljedeći dan prihvatio ponudu", rekao je Matthew. 

Kate Hudson predložila Matthewa za ulogu

Glavnu ulogu, uz McConaugheyja, trebala je glumiti Gwyneth Paltrow, no nakon što je ta ideja otpala, uloga je pripala Kate Hudson. Ona je predložila da Matthew dobije ulogu. 

"Tražili smo dečke i stalno razmišljali o tome tko bi bio pravi tip. Tip je za mene bio jako važan. Matthew se pojavio na sastanku i mislila sam da je to sjajna ideja. Voljela sam njegovu energiju. Odmah smo se jednostavno razumjeli", rekla je Hudson.

Pročitajte više