Medicinska sestra nosila prozirnu kutu, postala manekenka pa dobila još jedan posao

Foto: Instagram

MEDICINSKA sestra Nadežda Žukova (23), koja se proslavila nakon što je društvenim mrežama počela kružiti fotografija na kojoj se vidi da ispod prozirne uniforme nosi samo donje rublje, najprije je postala manekenka, a sad joj se smiješi novi posao. 

Dok je pacijentima dijelila lijekove, Nadežda je nosila prozirnu uniformu, a netko ju je fotografirao. Uprava bolnice je protiv nje pokrenula disciplinski postupak, no zbog pritiska javnosti, Nadežda nije dobila otkaz. Pravdala se da nije shvaćala koliko je uniforma prozirna.

Sad joj je lokalna TV postaja ponudila da vodi njihovu vremensku prognozu, a iako je taj angažman mami, ne planira dati otkaz u bolnici. Nedavno je snimila kampanju za ruski brend sportske odjeće, ali tvrdi da joj je karijera u zdravstvu na prvom mjestu.

"Za mene je to velika stvar, hvala vam što ste  mi dopustili da probam. Moji će me roditelji gledati na televiziji nakon posla", rekla je.

Ranije je izjavila da joj je zbog cijele situacije neugodno.

"Znam kojeg je dana fotografija nastala, no kako se tako brzo raširila internetom je misterij. Sjećam se da sam se vraćala iz smjene, a ljudi su mi slali linkove na članke", rekla je i dodala da je fotografiju snimio muškarac.

"Prepoznala sam se odmah i odmah sam zaključala profile na društvenim mrežama. Nisam željela takvu pažnju", tvrdila je.

Pročitajte više