Medicinska sestra u bolnici nosila prozirnu kutu pa dobila novi posao

Foto: Instagram

RUSKA medicinska sestra koja je upozorena nakon što su je pacijenti snimili u prozirnoj kuti ispod koje se vidjelo donje rublje ima novu karijeru.

Nadia Žukova (23) tvrdi da nije imala pojma koliko je prozirna uniforma koju je nosila dok je brinula o zaraženima od koronavirusa, no jedan od pacijenata ju je fotografirao, a fotografija je postala viralna. Dok se javnost zabavljala, njeni šefovi nisu bili zadovoljni te su je upozorili da "njena odjeća nije bila u skladu sa standardima".

Uskoro bi Nadiju mogla boljeti briga što šefovi u bolnici kažu, jer je na pragu promjene karijere. Prva manekenska gaža joj je snimanje reklame za liniju sportske odjeće Zasport, a u budućnosti, tko zna.

Osim toga, objavila je da planira studirati kako bi i sama postala doktorica. U prvom intervjuu nakon skandala rekla je da joj je i dalje neugodno zbog svega.

"Znam kojeg je dana fotografija nastala, no kako se tako brzo raširila internetom je misterij. Sjećam se da sam se vraćala iz smjene, a ljudi su mi slali linkove na članke", rekla je i dodala da je fotografiju snimio muškarac.

"Prepoznala sam se odmah i odmah sam zaključala profile na društvenim mrežama. Nisam željela takvu pažnju", tvrdi.

Kaže da je cijela situacija "užasna" te je zahvalila kolegama koji su je podržavali kroz sve.

Pročitajte više