Medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle nagledati "ogromne alatke" preminulog pacijenta

Ilustracija: Instagram

NESVAKIDAŠNJI slučaj dogodio se u jednoj bolnici u Denveru kad su medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle načuditi "neobično velikom penisu" preminulog pacijenta.

Pet medicinskih sestara zaradilo je suspenziju jer su se čudile "opremi" pacijenta koji je preminuo. Veličinu njegove alatke primijetile su još dok je bio živ, a kad je preminuo otvorile su vreću u kojoj je bilo njegovo tijelo kako bi se uvjerile da su dobro vidjele.

Međutim, jedna kolegica čula ih je kako raspravljaju o alatki preminulog pacijenta te ih prijavila, piše Daily Mail. "Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vrijeme je prijavljeno vlastima, uključujući policiju i Odbor medicinskih sestara države Colorado. Unutarnja istraga rezultirala je disciplinskim mjerama protiv svih odgovornih za incident, a o svemu je obaviještena i pacijentova obitelj", priopćili su iz bolnice.

Medicinske sestre nisu identificirane, kao ni preminuli pacijent. Policija je istražila čitavi slučaj te nije bilo dokaza za kazneno djelo. Nakon suspenzije, četiri sestre vratile su se na radna mjesta, dok je peta svojevoljno dala otkaz.

Pročitajte više