Mediji pišu o lošem odnosu Nikoline i Vidojevog oca, evo što je ona govorila ranije

Foto: Antonio Ahel/ATAImages AGENCIJA Pixsell

NAKON što je Viktor Ristović zvan Miša Grof srpskim medijima rekao da je sva imovina na njegovo ime, a ne na ime njegovog pokojnog sina Vidoja pa se nema što dijeliti među nasljednicima, srpski mediji počeli su se baviti odnosom Nikoline Ristović sa svekrom.

Kako piše Kurir, Nikolina od početka veze s Vidojem nije bila u dobrim odnosima s njegovim ocem. Iako se nije miješao u sinov izbor životne družice, Ristović stariji navodno Nikolinu nikad nije prihvatio, dok Vidojevu prvu suprugu Lanu obožava.

Srpski portal dalje piše da su loši odnosi sa svekrom bili jedan od razloga i zašto Nikolina nije tako često putovala u Beograd. U stan na Vračaru, gdje je stanovala s preminulim Vidojem, u zadnjih nekoliko godina sve je manje dolazila. 

"Vidoje je bio vezan za oca i volio je provoditi vrijeme s njim pa je češće od Nikoline dolazio u Beograd. Ono što je voditeljicu posebno živciralo bio je Viktorov specifični stil za dekoraciju i uređenje doma, koji se nije poklapao s njezinim", rekao je izvor za Kurir.

"Takve stvari često je zamjerala Vidoju, koji je po tom pitanju bio na strani oca. I on se protivio da Nikolina uredi stan kako želi", dodao je izvor.

Kako pišu srpski mediji, Vidoje i Viktor imali su velik broj umjetnina i nisu dozvoljavali da se bilo što od toga dira. Kako pišu, Nikolina nije bila u dobrim odnosima s prvom suprugom svog pokojnog muža pa je prema pisanju portala napustila stan u Beogradu kad je čula da će Lana doći izraziti sućut i pomoći oko pogreba.

S druge strane, Nikolina je krajem prošlog mjeseca spominjala dobre odnose s Viktorom Ristovićem.

"Istina je da je Zagreb, koliko god volim Beograd, a zaista ga volim, mirnija, manja i jednostavnija sredina za odgoj djeteta i praćenje njegovih izvanškolskih aktivnosti. Beograd je uvijek i moj i Unin grad, tamo imamo baku i djeda koje volimo i seku koju obožavamo", rekla je za hrvatski Story.

Pročitajte više