Medvjedić Paddington odao počast kraljici Elizabeti: Madam, hvala Vam za sve

Screenshot: YouTube

MEDVJEDIĆ Paddington, poznati lik iz dječje književnosti autora Michaela Bonda, na Twitteru se oprostio od preminule britanske kraljice Elizabete II riječima: "Madam, hvala Vam za sve".

U lipnju ove godine kraljica je slavila platinastu obljetnicu vladavine (70 godina), a britansku je javnost iznenadila pojavljivanjem u skeču s popularnim medvjedićem.

Skeč je prikazan prije velikog koncerta kojim se obilježila platinasta obljetnica, a u njemu Paddington i kraljica, uz šalicu čaja, sjede i razgovaraju u Buckinghamskoj palači. Paddington, veliki ljubitelj pekmeza, kraljicu ponudi tostom s pekmezom, na što ona odgovara da i ona uvijek ima spreman baš taj zalogaj, koji potom izvlači iz torbe.

 

Ljudi su u komentarima istaknuli kako je kraljica ovo jako dobro odglumila i kako je očito uživala, ali je pohvale dobio i medvjedić koji govori: "Paddington je najbolji medvjedić na svijetu i zaslužio je upoznati kraljicu", "Kraljica i njen pomaknuti smisao za humor. Odradila je svoju ulogu poput profesionalke", "Lijepo se vidi kako kraljica uopće ne glumi da uživa u ovom skeču".

Pročitajte više