Megan Fox promijenila izgled. Sada i ona nosi najpopularniju frizuru ove godine

Foto: Instagram

Megan Fox nije odoljela najhot frizuri u 2024. godini. Glumica često eksperimentira s frizurom i bojama kose, a nedugo nakon što je Vogue objavio najpopularniju frizuru ove godine, odlučila je promijeniti imidž. 

>> Megan Fox otkrila što je sve operirala

Nakon što se neko vrijeme u javnosti pojavljivala sa srednje dugom kosom ružičaste boje, Megan je sada objavila fotografije s dosta kraćom frizurom i tirkiznom bojom. 

"Ulazim u svoju eru Jedija", napisala je uz niz selfieja. Pratiteljima se sviđa njezina promjena. "Idem s tvojom slikom kod frizera", "Tebi svaka frizura dobro stoji", "Kosa ti pristaje uz oči", "Sad i ja moram obojiti kosu", neki su od komentara.

Svi ove godine nose ovu frizuru

Vogue, najutjecajniji modni časopis na svijetu, nedavno je objavio najpopularniju frizuru u 2024. godini. Naziv te frizure je Nirvana i kažu da "izgleda seksi i na 20-godišnjakinjama i na 70-godišnjakinjama".

"Obožavamo ovu frizuru", kaže stilistica Maria Baras, koja objašnjava da su ovakve frizure srednje dužine uvijek bile popularne. U njezinom salonu Cheska klijenti to redovito traže. "Savršena je za one koji žele promjenu, ali ne žele prekratko ošišati kosu", napominje.

Crvene tepihe ispunila su izdanja kratke kose do ramena ili ključne kosti, ali s opuštenim, cool i pomalo razbarušenim stilom. Među njima su Sydney Sweeney, Jennifer Aniston, Emma Stone, Isabelle Huppert, a sada i Megan Fox.

>> Ovo je najhot frizura 2024. (i velike su šanse da je već imate)

Pročitajte više