Megan Fox se udala na Havajima?

MEGAN FOX i Brian Austin Green vjenčali su se prošlog tjedna u havajskom Four Seasonsu, javalja TMZ. Privatnoj ceremoniji vjenčanja navodno je prisustvovalo svega nekoliko ljudi. Ovo je prvi brak za oboje, iako Brian već ima osmogodišnjeg sina sa glumicom Vanessom Marcil. Svega dva dana prije vjenčanja Megan je u havajskom pijesku izgubila zaručnički prsten.

Neki od tabloida javljaju kako je na vjenčanju 24-godišnje bivše "Transformerice" Megan Fox i 36-godišnjeg Briana Austina Greena, najpoznatijeg po ulozi Davida Silvera u TV seriji "Beverly Hills 90210", bilo "više osiguranja negoli uzvanika". U hotelu u kojem su se vjenčali, glumački je par proveo i medeni mjesec.

"To mjesto je savršeno za holivudska vjenčanja. Vrlo je romantično. Megan i Brian su tu bili nekoliko dana uoči vjenčanja i čini se da ih je ponijela atmosfera. Ne izgleda kao da su ovo dugo planirali", ispričao je tabloidima neimenovani izvor, navodno blizak paru.

Megan opet lagala?

Iako je u nedavnom intervjuu kazala kako više neće lagati medijima po pitanju svoje intime, već će jednostavno prešutjeti ono što želi sakriti od javnosti, Megan je prije svega nekoliko dana izjavila kako ne planira tako skoro stati pred oltar. "Dotad će proći još mnogo godina. Imat ću 44 godine kad ću se udati. Brian je za razliku od mene sav u planiranju jer želi da se to što prije dogodi", kazala je Megan o svom vjenčanju.

Megan i Brian upoznali su se 2004. godine na snimanju serije "Hope and Faith", a zanosna 24-godišnjakinja rekla je kako ju je glumac privukao na prvi pogled. Iako im je veza imala i uspone i padove, Megan kaže kako joj je sad njezin dragi glavni oslonac u životu, a svoju su ljubav potvrdili i prvim zarukama 2007. godine. Prvotne zaruke su raskinuli 2009. godine, a onda su se nedavno ponovno zaručili.

Pročitajte više