Meghan Markle odbila ulogu u spinoffu najgledanije serije u SAD-u u prošloj godini

Foto: Press

Meghan Markle neće glumiti u spinoffu popularne serije Suits, ali je pokušala biti dio produkcije. Kako pišu strani mediji, tvorci serije osmislili su savršenu ulogu za nju i unatoč tome što je originalna serija imala pozitivne reakcije, Meghan nije pristala, ali je u produkciju serije htjela uključiti svoju tvrtku Archewell.

Naime, u siječnju ove godine objavljeno je da se radi spinoff serije Suits, koja je završila sa snimanjem prije četiri godine. No budući da je jednu od glavnih uloga igrala upravo Meghan Markle, javnost se zapitala hoće li ona sudjelovati u snimanju nastavka.

Sada su izvori bliski producentima za Daily Mail potvrdili da vojvotkinja od Sussexa ne planira glumiti u seriji, ali da se želi pridružiti procesu snimanja kao izvršna producentica. No NBC je odbio tu ideju. Nakon toga oglasili su se iz njene tvrtke Archewell rekavši da nisu ni pokušali biti uključeni u produkciju ove serije.

Podsjećamo, Meghan Markle je u seriji Suits glumila pravnu asistenticu Rachel Zane, a serija je premijerno prikazana 2011. godine. Završila je 2019., a zanimljivo je da je seriji naglo porasla popularnost nakon što je objavljena na Netflixu pa je 2023. godine postala najgledanija serija u SAD-u.

Pročitajte više