Mel B potvrdila zaruke s 14 godina mlađim frizerom: "Osjećam se zaštićeno i voljeno"

Foto: Profimedia

PJEVAČICA Mel B, odnosno Melanie Brown, potvrdila je zaruke sa svojim dečkom Roryjem McPheejem. Mel je posljednje tri godine u vezi s frizerom koji je 14 godina mlađi od nje, a za magazin Hello je otkrila detalje romantične prosidbe.

"Prvi put u životu zaručena sam za prekrasnu, poštenu osobu zbog koje se osjećam toliko zaštićeno, njegovano i voljeno. Želim uživati u tome", rekla je pjevačica.

Spajsice se rasplakale zbog zaruka

Kaže da su njezine kolegice iz grupe Spice Girls odobrile njihovu vezu.

"Emma Bunton je plakala, kao i Mel C", opisala je Melanie njihovu reakciju na prosidbu. "Svi su bili oduševljeni zbog nas i rekli su 'volimo Roryja, on je nevjerojatan' i čestitali su. Stalo mi je do njihovog mišljenja i stvarno mi je posebno drago što im se Rory toliko sviđa jer im se nikada nije sviđao nijedan moj dečko i bile su sasvim jasne oko toga", dodala je Mel B.

"Zapravo su me gurale prema Roryju godinama prije nego što smo nas dvoje započeli vezu, ali sam im govorila: 'Nije tako, on je samo jako dobar prijatelj zbog kojeg se osjećam sigurno'", nastavila je pjevačica.

Zaprosio ju na imanju u Berkshireu

Rory ju je zaprosio na imanju Cliveden u Berkshireu. "Išli smo u šetnju sa psima prije večere i na povratku Rory je iznenada rekao: 'Idem se sam vratiti u sobu i zapaliti vatru.' Nisam o tome razmišljala, ali sam imala taj čudan osjećaj u trbuhu. Zatim, dok sam ulazila kroz vrata, on je kleknuo na jedno koljeno", opisala je. 

"Bio sam tako nervozan, usne su mi drhtale. Proveo sam godine zapisujući sve te stvari koje sam htio reći, ali kad je došlo do toga, samo sam brbljao", rekao je Rory, a Melanie mu je odvratila: "O ne, bilo je lijepo to što si rekao."

"Rekao mi je da me voli, da sam mu najbolja prijateljica i da želi biti sa mnom do kraja naših života."

Tko je Rory McPhee? 

Rory je mlađi od Melanie 14 godina, ima vlastiti frizerski salon u Leedsu te radi na televiziji. Mel B se vratila u Leeds nakon što je pobjegla iz Los Angelesa, poslije razvoda od bivšeg supruga Stephena Belafontea. Prije Stephena Melanie je bila u braku s glumcem Jimmyjem Gulzarom.

Iako je nakon razvoda i traumatičnog perioda koji je iza nje bila uvjerena da neće tražiti ljubav, Rory se pokazao kao važan muškarac u njenom životu. 

Melanie ima tri kćeri. 11-godišnju Madison dobila je u braku s Belafonteom, iz kratke veze s Eddiejem Murphyjem ima 15-godišnju Angel Iris, a najstariju kćer Phoenix (23) dobila je u prvom braku s Jimmyjem Gulzarom.

Pročitajte više