Mel B se udala za nasilnika koji tuče žene, ali i patke

NEDUGO nakon vjenčanja s Mel B, članicom grupe Spice Girls, u javnost su izašli podaci o zlostavljačkoj prošlosti njezinog novog supruga Stephena Belafontea. Prije četiri godine, naime, promijenio je prezime kako bi sakrio grijehe iz prošlosti - fizički je zlostavljao bivšu suprugu, zbog čega je dugo morao posjećivati psihijatra, a sljedeću je djevojku varao s prostitutkama. Da bi stvar bila gora, nedavno je na smrt zatukao patku i pobjegao ne plativši kaznu.

Andrea Brown, majka Mel B iz Spice Girls, priznala je Sunday Mirroru kako je vrlo zabrinuta za svoju kćer, koju nije vidjela otkako se udala za Stephena Belafontea. Novinari su, naime, nedugo nakon vjenčanja iskopali detalje iz njegove mračne prošlosti - prezime Stansbury promijenio je u Belafonte nakon što je osuđen zbog fizičkog zlostavljanja bivše supruge, s kojom ima trogodišnju kćer. Nedugo zatim bivša ga je djevojka optužila za spavanje s prostitutkama, a za 32-godišnjim nasilnikom prošlog je mjeseca u New Jerseyu izdan nalog za uhićenje.

Ispred svog doma kamenom je na smrt zatukao patku (što mu je skrivila, nije poznato), a nakon što je priznao krivicu, pobjegao je ne plativši kaznu. Zbog svega što je pročitala u novinama o suprugu svoje kćeri, Andrea Brown jako je zabrinuta, pa joj je preko Sunday Mirrora uputila javni apel.

"Bila sam s Melanie mjesec dana prije nego što se Angel rodila, bila je jako usamljena, i emocionalno je dotaknula dno. Sve što se događalo s Eddiejem Murphyjem ju je jako pogodilo, ali ona o tome ne želi razgovarati", kaže majka pjevačice.

"Mislim da je napravila veliku pogrešku. Pa kako se možeš tako brzo zaljubiti? Jako sam zabrinuta i moram s njom razgovarati, ali ona mi se ne javlja na telefon jer zna što joj imam za reći. Njeni prijatelji kažu mi da ju je potpuno zaveo", kaže zabrinuta Andrea Brown.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više