Mel Gibson na snimci priznao da je dvaput udario Oksanu: "To si jebeno zaslužila"

NASTAVLJA se otkrivanje pažljivo skrivanog prljavog rublja u vezi Mela Gibsona i Oksane Grigorieve, zahvaljujući snimkama koje je ona napravila tijekom njihovih svađa. RadarOnline u najnovijem ekskluzivnom izvještaju o Melovim ispadima, javlja da je glumac na snimci priznao kako je udario svoju bivšu zaručnicu te joj rekao da je udarac zaslužila. Redatelj "Pasije" priznao je tijekom svađe s Oksanom da ju je udario u lice dva puta, dok je ona u naručju držala njihovu kći Luciju.

"To si jebeno zaslužila"

"Kakav čovjek bi udario ženu dok drži dijete u rukama, dvaput je udario u lice? Kakav je to čovjek?", pita Ruskinja na snimci, a Gibson joj odgovara da je to zaslužila. "Znaš što? To si jebeno zaslužila", rekao je glumac na snimci koju su novinari RadarOnlinea čuli. To bi moglo poprilično potkopati pravnu bitku koju vodi bivši par, jer Mel tvrdi da nije udario Oksana, već samo da su imali glasnu svađu. Fizički sukob, navodno se dogodio 6. siječnja ove godine u vili na Malibuu.

Oksana nije pustila snimke u javnost

Mnogi se pitaju kako to da sadržaj privatnih Oksaninih snimki curi u javnost i to baš uoči mogućeg sudskog postupka protiv Gibsona. Javile su se sumnje da je Ruskinja sama pustila svoje snimke u javnost kako bi u potpunosti okaljala ugled bivšeg zaručnika i tako potkopala njegov slučaj na sudu. Njeni odvjetnici su "odlučno zanijekali" da je ona sama to pustila u javnost, a RadarOnline po prvi put otkriva da snimke nisu došle od Oksane, no i dalje ostaju ne otkrivaju tko im je izvor.

"Mel Gibson je tipični zlostavljač"

Ubrzo nakon toga javile su se i brojne udruge za borbu protiv obiteljskog nasilja koje su osudile Melovo ponašanje. "On je očito tipični zlostavljač", izjavila je Rita Smith, izvršna direktorica "Nacionalne koalicije protiv obiteljskog nasilja". "Priznao je da ju je udario te smatra da je to zaslužila. On je u krivu. Ona to ničime nije zaslužila", kaže Rita i dodaje da Melu ne bi smio biti u blizini Oksane i svog djeteta. "On je Mel Gibson, ali nije ništa drugačiji od tipičnog zlostavljača", zaključuje ona.

Pročitajte više