Mel Gibson udario devetogodišnjeg sina u glavu i bacio televizor na bivšu suprugu

OKSANA GRIGORIEVA izjavila je detektivima da je jednom prilikom vidjela kako je Mel Gibson udario svog najmlađeg sina Tommyja. Ruska glazbenica ispitana je u sklopu istrage za obiteljsko nasilje koja je pokrenuta protiv Mela Gibsona. Izjavila je kako joj je Mel priznao da je bacio televizor na svoju bivšu suprugu Robyn dok su još bili u braku. "Oksana je pravosudnim organima ispričala sve o Melovim 'ispadima bijesa' prema članovima njegove obitelji i prijateljima. Rekla je da je Mel u njenoj prisutnosti udario Tommyja u glavu, dok su bili na utakmici hokeja. Tvrdi da je Tommy počeo plakati i otišao sjesti što dalje od svog oca", ispričao je anonimni izvor za RadarOnline. Tommy je u to vrijeme imao devet godina.

"Srećom, promašio je pa je TV izletio kroz prozor na drugom katu"

"Mel joj je u nekoliko navrata ispričao da je bacio televizor na svoju bivšu ženu dok su se svađali. Srećom, promašio je pa je TV izletio kroz prozor na drugom katu", rekao je izvor za ruske novine "Komsomolskaya Pravda". Ove se tvrdnje ne slažu s pismom kojeg je navodno Robyn poslala sucu zaduženom za dodjelu skrbništva nad Oksaninim i Melovim djetetom. Robyn u pismu tvrdi da je Gibson nije nikad udario te ističe da je bio divan otac.

"Utapam se u sumnji i depresiji. I u iskonskom bijesu"

RadarOnline također piše i o prijetećim e-mailovima koje je Mel slao Oksani. Slao ih je u napadu bijesa kada je 18. veljače optužio Oksanu da se nasmijala jednom od radnika koji su sadili stablo na ceremoniji za njihovu kći Luciju. Osim što joj je te noći 30 puta telefonirao, navodno je poslao i niz prijetećih poruka. "Utapam se u sumnji i depresiji. I u iskonskom bijesu", glasila je jedna od poruka. "Jednostavno ne shvaćam. Svaka je minuta kao vječnost puna agonije. Jebote!", nastavio je Gibson slati prijeteće poruke. Par se navodno te večeri posvađao i Oksana je otišla svojoj kući u Sherman Oaks. "Mel je bio nasilan, pun bijesa i prijetio je. Rekao joj je 'Sigurno je najbolje' što znači da je Oksana najsigurnija kad nije blizu njega", tvrdi izvor.

Pročitajte više