Melania opisala svoju borbu s koronavirusom: Bilo je to poput vlaka smrti

Foto: EPA-EFE, Guliver Image/Getty Images

BARRON TRUMP (14), najmlađi sin američkog predsjednika, imao je koronu kada i njegovi roditelji, ali nije imao nikakve simptome, objavila je Melania Trump u eseju od 700 riječi koji je objavljen na službenim stranicama Bijele kuće. Esej je naslovljen "Moje iskustvo s covidom-19".

"Čim smo saznali da smo zaraženi, prvo sam pomislila na sina", priznala je.

Kako je otkrila, Barron je najprije bio negativan, ali je poslije nekoliko dana ponovno testiran i tada se pokazalo da je zaražen.

"Srećom, Barron je snažan tinejdžer i nije imao nikakve simptome. Na jedan način bilo mi je drago što smo nas troje prošli kroz ovo istovremeno jer smo se mogli brinuti jedni za druge i provoditi vrijeme zajedno. U međuvremenu je i on postao negativan", napisala je Melania.

Poznato je da Melania želi sina zaštititi od pozornosti javnosti pa nije nimalo čudno što ga javnost nije vidjela od kraja kolovoza.

Embed from Getty Images

Otkrila je i da ona nije išla u bolnicu jer je imala "minimalne simptome", no unatoč tome udarili su je poput "vlaka smrti u lunaparku". Dodala je i da je izabrala "prirodni put", odnosno vitamine i zdravu prehranu, umjesto teških lijekova koje je morao uzeti njen suprug.

"Imala sam sreće što je moja dijagnoza došla s minimalnim simptomima, iako su me udarili odjednom i činili su se poput vlaka smrti nekoliko dana. Boljelo me cijelo tijelo, kašljala sam i boljela me glava, bila sam jako umorna cijelo vrijeme. Izabrala sam prirodni put medicine, davši prednost vitaminima i zdravoj prehrani", napisala je.

Pročitajte više