Menadžer: "Bajaga nije trebao doći u Karlovac" (iako nastup i dalje reklamiraju)

Foto: Press

NAKON što je objavljeno da je Bajagin koncert na Danima piva u Karlovcu otkazan zbog pritiska pojedinih braniteljskih udruga i veterana, oglasio se i menadžer benda Gane Pecikoza.

"Nitko nije mogao otkazati nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa 'Bajage i Instruktora' u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor nitko nije potpisao s organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za što nismo bili angažirani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi. Nama je važno da sutra imamo veliki koncert u Puli, koji, eto, nikakvi branitelji nisu probali da spriječe", rekao je Pecikoza za Tanjug.

U tom slučaju nije jasno zašto se Bajaga na svojim službenim internetskim stranicama hvali nastupom 3. rujna na Danima piva koji po riječima njegovog menadžera nikad nije ni zakazan. 

S druge strane, na stranicama karlovačkih Dana piva Bajaga je već izbrisan i zamijenjen Hladnim pivom.

Jedini trag da je trebao nastupiti jest video koji su objavili prije četiri mjeseca.

Poslali smo upite o otkazivanju koncerta i točnim razlozima koji stoje iza njega Gradu Karlovcu, tvrtki Fest te Bajaginom menadžmentu, a odgovore ćemo objaviti čim ih dobijemo.

Ostali izvođači na Danima piva su Maja Šuput, Mladen Grdović, Jelena Rozga, Miroslav Škoro, Petar Grašo, Željko Bebek, Jole, Mate Bulić i "Tamburaška noć" te, po novom, Hladno pivo.

Pročitajte više