Menadžerica otkrila kakvi su zaista slavni, priče s J. Lo i Mariahom su skroz bizarne

Foto: Instagram

"PRIJE njenog nastupa u Top of the Pops, ekipa Jennifer Lopez nam je rekla da ni slučajno ne ostvarujemo kontakt očima s njom dok ne završi nastup, ali ja se nisam mogla suzdržati dok sam gledala probu. Prišla sam joj i rekla da su nam rekli da je ne gledamo, 'ali htjela sam ti samo reći da mislim da si divna'. Ona je totalno podivljala. Sljedeće što znam jest da je pola njenog tima dobilo otkaz", otkriva agentica i autorica Melanie Blake u tekstu o najluđim hirovima slavnih koji prenosi Daily Mail.

"Iz tima Mariahe Carey su nam rekli da plješćemo kad je vidimo. 'Mislite nakon nastupa?' pitali su moji suradnici. 'Ne, čim je ugledate', odgovorili su njeni asistenti", prisjetila se Britanka koja je godinama radila u glazbenoj emisiji Top of the Pops s nekima od najvećih svjetskih faca. Taj je posao počela raditi sa samo 19 godina.

Otkrila je i da je Carey tražila da joj dostave nekoliko mačića da se igra s njima kako joj ne bi bilo dosadno. "Srećom je u blizini bio pet shop pa sam vlasniku obećala da ću ih brzo vratiti", prisjetila se.

Kaže da je svjedočila i "zločestim" potezima menadžera koji su pokušavali jednom članu benda osigurati svu slavu. "Beyonce je bila draga i pričala sa svima nama, dok su menadžeri njoj iza leđa nagovarali kamermane i tehničare da snimaju samo nju te da ignoriraju druge članice Destiny's Childa", kaže.

Za Geri Halliwell kaže da je bila veoma draga kao članica Spice Girlsa, no kad je počela solo karijeru, "kao da je princeza Diana došla u studio". "Promijenila je čak i naglasak, a marširala je okolo kao da je studio njen", otkriva Blake.

Za Mel B ima samo riječi hvale te kaže da je vrlo simpatična i jednostavna te da ju je srela i nedavno, 20 godina nakon suradnje u Top od the Pops. "Nije se uopće promijenila", kaže.

Arogantnim je proglasila i Robbieja Williamsa, na kojeg je jednom prilikom morala vikati jer je s Davidom Beckhamom igrao nogomet u backstageu. "Mogao bih ti srediti otkaz", rekao joj je on. "Pokušaj, ali dotad prestani nabijati loptom u zid", odbrusila mu je Blake, koja je do 27. godine stekla reputaciju jedne od vodećih menadžerica glazbene industrije u Velikoj Britaniji.

Otkrila je i da su nakon emisije mnoge zvijezde sudjelovale u razuzdanim partijima na kojima je bilo droge na svakom koraku. Posebno je istaknula partije Noela Gallaghera i Blura.

"Jednu moju prijateljicu dva su vrlo slavna muškarca, zvijezde A liste, pitali želi li s njima u trojac. Ona je pristala, no nije se baš zabavila pošto su se njih dvojica fokusirali jedan na drugog. Obojica su danas ikone tog vremena", misteriozno je opisala.

Svoja je iskustva opisala u knjizi The Thunder Girls.

Pročitajte više