Mentor Elle Dvornik nakon napada hejtera: "Kud ova naša jadna Hrvatska ide?"

Foto: Instagram

GORAN BOŠKOVIĆ, mentor Elle Dvornik u showu "Zvijezde pjevaju", oglasio se na Instagramu nakon što su trolovi i hejteri izvrijeđali fotografiju koju je Ella objavila na Instagramu.

"Ova ekipa je tak bezveze! Nit jezika nit šarma, tak su ozbiljni, dosadni a tako mladi. Kud ova naša jadna Hrvatska ide? Pa dobro ljudi gdje vam je mladost? Zar se ne znate glupirati? Samo pozeri! Pih! Puh!", napisao je Goran uz fotografiju s Ellom, Dinom Jelusićem i Tarom Thaller na kojoj, ovog puta, ne belje jezike.

"Ko se belji ne budi mu drug", dodao je u opisu.

"Ti si takav kralj", poručila mu je Tara Thaller u komentarima. "'Aj živjeli' G.B.", dodao je Dino Jelusić.

"Ono kad misliš da se fotkaš a zapravo ti palac ostao na onom crvenom krugu. No ovo je video od kojeg je sve krenulo.... Nekako baš bolno za ispričati. Uživali smo u #ashbo izvedbi i baš se sjedećki zaplesali kad je prošao dečko sa sladoledima s druge strane a mi ga u bunilu pokušali dozvati. Ali bilo je preglasno na HRT-u i onda je @tara.thallerkrenula histerizirati da kao: pobjeći će, pa de @dinojelusic zaustavi ga baš bi sad sladoled. I onda se Dino krenuo ustajati al se sapleo o moj šešir i jako ozlijedio cjevanicu. I onda je meni @elladvornikmignula da ja kao pravi kavalir dozovem dečka sa sladoledima i ja ga krenuo zvati, al on od buke nije čuo i onda su mi ostali pomogli. I taman smo krenuli vikati : hej ti sladoleeeee(daru)!!! Na to slovo eeee je došao @bojanjambrosic i uslikao nas. Eto, tak je to bilo!", našalio se u kasnijoj objavi.

Podsjećamo, Ella je jučer objavila fotografiju iz showa na kojoj ona, Goran, Dino i Tara poziraju isplaženih jezika i izvode luckaste face, no njihova zafrkancija neke je uspjela - uvrijediti.

"Čemu to"; "Pokvari mi jutro s ovom fotkom, koji ti je k?", "Cemuplazenje jezika niste mala djeca, a možda i jeste", "Niti ste najbolji niti kulturni. Plaziti jezik kao znak pozdrava vašim obožavateljima. Možda nisam u toku da je to novi pozdrav...", komentirali su hejteri.

Pročitajte više