Meri Cetinić se vratila na scenu nakon duljeg vremena, rijetki bi je prepoznali

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

PJEVAČICA Meri Cetinić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, a u Veloj Luci se vratila i na pozornicu na koncertu u čast Oliveru.

U Veloj Luci sinoć je održan sada već tradicionalni koncert Trag u beskraju u čast Oliveru Dragojeviću, na 5. godišnjicu njegove smrti, a jedna od mnogih izvođača koji su mu odali počast je i Meri Cetinić, koja se u Veloj Luci vratila na pozornicu nakon nekoliko godina izostanka sa scene.

Meri je večer prije s drugim izvođačima odradila i generalnu probu, a kad se pojavila nije je bilo lako prepoznati. Osim što je nismo dugo imali priliku vidjeti, Meri je svoju prepoznatljivu bob frizuru sa šiškama sada zamijenila kratkom kosom.

Iza Meri su i teški dani, koji su na njoj ostavili traga. U svibnju ove godine preminuo je njezin brat Ante Cetinić, a prije dvije godine doživjela je i najveću noćnu moru svakog roditelja, kada je njezina kći jedinica Ivana preminula nakon borbe s teškom bolesti u dobi od samo 44 godine.

Pjevačica je kćer odgojila kao samohrana majka, a Ivana je krenula njezinim stopama i diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te su 2014. godine zajedno izdale album Dozvoli mi. A iako se zadnjih godina dosta promijenila, Meri je u Veloj Luci potvrdila da su njezin glas i emocije koje budi dok pjeva ostali isti.

Pročitajte više