Messi objavio fotku na kojoj je u krevetu s trofejom, odmah mu se javila supruga

Foto: Instagram

ARGENTINSKI nogometaš Lionel Messi cijelu je karijeru čekao osvajanje trofeja prvaka svijeta i dočekao ga je tek na zalasku karijere, u 36. godini, a koliko mu znači, najbolje se vidi iz njegove posljednje objave.

Messi se od famoznog trofeja svjetskog prvaka ne odvaja, a snimili su ga čak i kako spava s njim. Slike su završile na njegovu Instagramu.

Javila mu se supruga

Uz objavu, koja je u dvadesetak minuta skupila gotovo pet milijuna lajkova, Messi je napisao "dobro jutro", a u komentarima su mu se javili brojni pratitelji, prijatelji, suigrači, pa čak i supruga. "Dobro jutro, ljubavi moja", napisala mu je supruga Antonela Roccuzzo. "Divno jutro, zar ne", upitao ga je Paulo Dybala.

"Dobro jutro, šampione", napisao mu je jedan pratitelj. "Messi će srušiti svih top 10 najlajkanijih objava na Instagramu ako nastavi ovako", piše jedan Messijev fan. "Volim te, predivni čovječe i hvala ti na svemu što si napravio za Argentinu", "Ova slika će srušiti internet", "Najveći si svih vremena i gotova priča", samo su još neki od tisuća komentara...

 

Pročitajte više