Messi odustao od Hvara: Dolazak je bio mogućnost, no sve je otpalo

Foto: Facebook/YouTube

OD DOLASKA Lionela Messija na Hvar ipak neće biti ništa, doznaje Index. Dolazak nikada nije ni bio siguran, o tome se pričalo jedino kao o mogućnosti, rekao nam je Marko Bralić, kum Ivana Rakitića, koji je pokrenuo ideju dolaska slavnog argentinskog nogometaša u Hrvatsku.

"Gotovca smo pitali, u slučaju kada bi nogometna zvijezda eventualno dolazila, bi li on ustupio svoju vilu", rekao je Bralić za Index.

No, Gotovac se malo zaletio i s cijelom pričom izašao u javnost kao da je to već gotova stvar, tvrdi Bralić i dodaje da je Gotovac od cijele priče napravio samo medijsku reklamu sebi i svojoj vili. Sada je, doznajemo, zbog ovakvog uplitanja javnosti u cijelu priču, otpala svaka mogućnost da se dolazak slavnog nogometaša uopće i pokuša organizirati.

Jučer kada smo kontaktirali poduzetnika Slavka Gotovca, on je tvrdio kako Messi sigurno dolazi na Hvar i kako je njegova vila jedna od nekoliko koje su ušle u izbor za ljetovanje slavnog nogometaša i njegove obitelji. Kada smo ga ponovno pokušali kontaktirati za komentar o navodnom otkazivanju Messijeva dolaska, Gotovac je bio nedostupan.

Inače, Slavko Gotovac otprije je poznat javnosti po problemima sa zakonom, o čemu je Index već pisao. Gotovac je bio jedan od optuženih za korištenje seksualnih usluga maloljetnica, no nagodio se s Odvjetništvom na uvjetnu kaznu.

 

Pročitajte više