Mia Begović i Frano Lasić u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama"

PREDSTOJEĆA sezona HTV-ovog showa "Ples sa zvijezdama" počinje 31. listopada, a prema svemu sudeći mogla bi biti najzanimljivija do sada. Tijekom prošle sezone showa "Zvijezde pjevaju" Frano Lasić je iz prvih redova bodrio svoju tadašnju dragu Dolores Lambašu, a sada bi on mogao pokazati svoje plesačke sposobnosti, javlja Jutarnji list.

Mia Begović, Lana Banely, Franka Batelić, Nera Stipičević i Vanessa Radman trenutno se ističu kao najvjerojatnije natjecateljice, a priča se kako bi im se mogla pridružiti i, uskoro bivša glasnogovornica Milana Bandića, Iva Mia Erak.

Iako HTV identitet sudionika drži u tajnosti, nagađa se koja su ostala poznata imena koja će ovu jesen uveseljavati gledatelje svojim spretnim i nespretnim koracima. Među njima bi se, ukoliko uspije uskladiti obveze oko snimanja serije "Najbolje godine", mogao naći Janko Popović Volarić, a još jedan od natjecatelja trebao bi biti i Vedran Mlikota.

Kako televizijskim spektaklom ne bi vladali samo glumci, plesni ugled nogometaša trebao bi braniti Davor Šuker, a javne televizije Vlatko Grgurić, urednik emisije "Plodovi zemlje".

Pročitajte više