Mia Begović o navodnom razvodu: Lažima unosite nemir u našu obitelj!

NAKON kuloarskih priča o razvodu Mije Begović i Željka Žnidarića, jedna je TV postaja objavila priču kao vijest i izazvala bijes od strane protagonista priče, koji su zaprijetili tužbom i poslali demantij. "Objavili ste neistinitu vijest te ste senzacionalističkim pristupom bez ijednog dokaza i provjere iznijeli izmišljene i neistinite činjenice kojima ste povrijedili našu privatnost, dostojanstvo, ugled i čast, kao i unošenje nemira u našu obitelj", poručili su supružnici, inzistirajući na tome kako je u njihovom braku sve u savršenom redu.

Bračni par Mia Begović i Željko Žnidarić nerijetko je na udaru tračera, a priče o njihovom razvodu postale su u popularnim "kuloarima" gotovo svakodnevne. Vjenčali su se na Božić 2004. godine, međutim nisu počeli živjeti zajedno, što je, prema tumačenju nekih medija, i razlog brojnih kuloarskih priča o raspadu ljubavne idile. Pričama je svakako pridonijela i činjenica da se Mijina 17-godišnja kći Maja Lena prošle godine preselila kod oca Ronalda Lopatnyja, od kojeg se glumica razvela prije desetak godina.

Tračeva o Miji - k'o u priči

Mia Begović omiljena je tema tračeva u posljednjih nekoliko godina - prvo se pričalo kako se na snimanju serije "Villa Maria" ponašala kao razmažena diva, zbog čega je navodno izbačena pri kraju projekta, a uz probleme s gradskim stanom, spominjala se i za vrijeme skandalozne predstave "Gospoda Glembajevi". Zbog scene u kojoj Severina u rukama nosi kartonski automobil navodno je namjeravala tužiti riječki HNK, međutim na kraju je odustala kako "toj sramoti ne bi davala još više medijske pozornosti".

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više