Mia Franić snimljena na gospodarskom forumu, dugo je nije bilo u javnosti

Foto: Luka Šangulin/Index

BIVŠA manekenka Mia Franić bila je na hrvatsko-turskom gospodarskom forumu ovog tjedna u jednom zagrebačkom hotelu, gdje su se sudionicima obratili predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović te turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

Mia je za ovaj poslovni događaj odjenula bijelu košulju i bež hlače te je imala minimalno šminke na licu. 

Mia je manekensku karijeru ostavila iza sebe te se bacila u poduzetničke vode. Nedavno je govorila da se uključila u razvoj projekta iz sektora obnovljivih izvora energije. 

Mia je u vezi s poduzetnikom Draganom Juriljem. Njih dvoje su bili u braku godinu i pol, a potom su se razveli 2018. godine. No svojoj ljubavi su pružili još jednu šansu. 

"Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ali nas je sudbina ponovo povezala. Istina je da smo opet zajedno", rekla je Mia ranije za Story.

"Duže vrijeme nakon razvoda bila sam odsutna iz Zagreba i, kada sam se vratila, došlo je do nekoliko slučajnih susreta mene i Dragana, koji su rezultirali uzastopnim viđanjem. Očito da se emocije i strast nikada nisu ni ugasile", dodala je.

Pročitajte više