Mia iz Čakovca ima tek 12 godina, a već je osmislila i izdala vlastiti parfem

Screenshot: Regionalni dnevnik/HRT

ČAKOVČANKA Mia Levačić ima tek 12 godina, a već je osmislila vlastiti parfem i realizirala ga. Na zamisao da kreira svoj parfem došla je kad je imala devet godina, a inspiraciju je našla na društvenim mrežama.

"Vidjela sam puno youtubera i tiktokera kako imaju svoje proizvode, npr. šminku, parfeme, i odlučila sam imati svoj, ali znala sam da nemam dovoljno novaca pa sam odlučila štedjeti i nakon tri godine počeo je proces parfema", rekla je Mia za HRT-ov Regionalni dnevnik.

Tek joj je 12 godina, a već je osmislila i izdala svoj vlastiti parfem

Sada joj je 12, a na zamisao da kreira svoj parfem, došla je kad joj je bilo tek devet godina. Inspiraciju je pronašla na društvenim mrežama...

Objavljuje HRT Vijesti u Utorak, 6. lipnja 2023.

Parfem je nazvala svojim imenom, a u njemu su, kaže, voćne note. Namijenjen je svim uzrastima, ističe. Bočica je prozirna, ima zlatnu krunu, zlatni natpis i dolazi u crvenoj kutiji. 

I njezin otac radi parfeme

Kreiranje parfema im je u obitelji. Njezin otac Dejan prije četiri godine ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda jer je proizveo najveći parfem na svijetu. U boci visokoj gotovo dva metra bilo je 616 litara parfema s 500 tisuća zlatnih listića. No htio je da njegova Mia sama napravi parfem.

Mijin parfem zasad se prodaje samo u jednoj trgovini na moru, ali želja joj je da kreiranje parfema postane njezin posao i da mirisi koji su nastali u kućnom laboratoriju budu dostupni diljem Europe.

Pročitajte više