Mia Kovačić i Ivor Vucelić Valentinovo će proslaviti u inozemstvu?

TELEVIZIJSKA voditeljica Mia Kovačić rano jutros, još nateklih očiju, zaputila se na zagrebački aerodrom Pleso gdje je otputovala u nepoznate krajeve. S lijepom Mijom, bio je i poduzetnik Ivor Vucelić, njezin višemjesečni dečko. Iako ne znamo gdje su otputovali zaljubljeni golupčići, pretpostavlja se da su otišli u neke toplije krajeve gdje će možda zajedno provesti Valentinovo.

"Ivor me zamolio da napišem pjesmu za Miju, u kojoj će ona osjetiti da je inspiracija i koja govori o njihovoj ljubavi"

I dok je Mija možda jedna od onih koja ne voli Valentinovo, Ivor je poznat kao nepopravljivi romantičar što dokazuje i priča koju je otkrila pjevačica Martina Vrbos. Naime, Ivor je svojoj djevojci posvetio pjesmu koju će Martina otpjevati na ovogodišnjoj Dori. "Ivor je poslušao moje pjesme i rekao da mu se jako sviđaju. Zatim me zamolio da napišem pjesmu za Miju, pjesmu u kojoj će ona osjetiti da je inspiracija i koja govori o njihovoj ljubavi", ispričala je Riječanka.

Iako je isprva bila iznenađena, s obzirom na to da joj je Mia prijateljica, Martina priznaje da su riječi samo izlazile iz nje nakon što je sjela za klavir. "Već drugi dan Ivor je rezervirao kazalište i doveo Miju, pred kojom sam pjesmu prvi put otpjevala. Mia je bila oduševljena", otkriva pjevačica koja će sa spomenutom pjesmom "Ti i ja", prvotnog naziva "Pismo jednog gospodina", pokušati izboriti svoje mjesto na ovogodišnjem Eurosongu.

Pročitajte više