Mia Negovetić se oglasila o nastupu kod Ellen DeGeneres i Stevea Harveya, evo kakvi su dojmovi

Foto: Press

JUČER je napokon objavljena tajna o kojoj je sjajna mala pjevačica Mia Negovetić morala šutjeti posljednjih mjeseci. Nastupila je naime u poznatom showu Little Big Shots kod Ellen DeGeneres i Stevea Harveya i ondje uspješno osvojila i američku publiku.

Iako se emisija snimala unaprijed, Mia zbog ugovora koji ju je obvezivao na tajnost dosad ništa nije smjela reći, a nakon što je trailer objavljen napokon je mogla s brojnim fanovima podijeliti dojmove.

"Sve što zasad smijem reći je da sam nastupila u show-u Little Big Shots i da je još jedno predivno iskustvo iza mene. Thanks to Steve Harvey, Ellen DeGeneres i NBC", napisala je na svojoj Facebook stranici.

Miju je na snimanje u daleki Los Angeles pratio tata Igor, a njeni su brojni obožavatelji sigurni da je bez problema osvojila Ameriku.

 

Mia i tata Igor koji je bio njena pratnja na putovanju u Los Angelesu :)Predivni <3

Posted by Mia Negovetić - Prva hrvatska zvjezdica on Sunday, 13 March 2016

Iako nastup u Little Bih Shots još napeto iščekujemo, Mia je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija sa snimanja koje dokazuju da se ondje sjajno zabavila, a podijelila je i video sa "ekipicom sa snimanja".

Little Big Shots je show koji drugu sezonu za redom daje priliku fantastičnim mališanima u dobi od 3 do 12 godina da cijelom svijetu pokažu svoj talent.

 

Ekipica sa snimanja :)

Posted by Mia Negovetić on Saturday, 12 March 2016

Pročitajte više