Michael Douglas doznao da je daleki rođak poznate glumice: "Šalite se? Ovo je super"

Screenshot/Foto: YouTube/EPA

Michael Douglas otkrio je da je u rodu s jednom od svojih kolegica.

Glumac se pojavio u epizodi TV serije Finding Your Roots. Na kraju svog segmenta u epizodi Douglas je dobio iznenađenje od voditelja Henryja Louisa Gatesa, koji je rekao glumcu da je u dalekom srodstvu s jednom od kolegica - Scarlett Johansson.

"Vaša DNK rođakinja je glumica Scarlett Johansson", rekao je Gates. "Michael i Scarlett dijele identične dijelove DNK na četiri kromosoma, a svi se pojavljuju na Scarlettinoj majčinoj strani, koja se proteže sve do židovskih zajednica u istočnoj Europi."

Oduševljen je saznanjem

Vidno iznenađeni Douglas rekao je: "Šališ se? Oh, to je nevjerojatno. Ovo je super, ovo je tako cool."

Kaže da se iznimno veseli ponovnom susretu s glumicom kako bi je obavijestio o njihovoj rodbinskoj vezi. Michael i Scarlett zajedno su glumili u filmu Avengers: Endgame.

Michael je inače najstarije dijete Kirka Douglasa i Diane Hill. Njegovi djed i baka s očeve strane bili su ruski Židovi koji su emigrirali u Ameriku. Pravo ime Michaelovog oca bilo je Issur Danielovitch Demsky, no promijenio ga je u Kirk. Scarlettin otac je danskog podrijetla, a majka Melanie Sloan je iz židovske obitelji iz Bronxa.

Pročitajte više