Michaela Bublea optužili da zlostavlja suprugu zbog onog što je napravio u videu

Foto: Instagram

PJEVAČ Michael Buble našao se na udaru kritika nakon što je tijekom uživo javljanja na Instagramu snažno uhvatio svoju suprugu Luisanu Lopilato za lakat i povukao je prema sebi prije nego što joj je prebacio ruku preko vrata u namjeri da je zagrli.

Mnogim gledateljima ovaj potez izgledao je previše nasilan te su Luisani počeli pisati poruke u kojoj su joj savjetovali da ostavi supruga. Video je privukao pažnju javnosti nakon što ga je na svom Twitteru podijelio jedan internet korisnik.

"Hvala Michaelu i Luisani koji se često javljaju uživo na svom Instagramu pa smo zbog toga saznali da im je veza toksična i nasilna", napisao je jedan Twitteraš.

Uskoro se zbog svega oglasila i sama Luisana koja je u drugom live videu na Instagramu branila svog supruga i poručila svima da se zahvaljuje na brizi, ali da razloga za paniku nema.

"Osoba koja je ovo podijelila na Twitteru željna je pažnje i iskorištava pandemiju zbog koje su ljudi osjetljivi i pod stresom. Nema poštovanja za mene i moju obitelj i molim vas da ne dopustite takvoj osobi da čini takvo što. Svog supruga bih izabrala tisuću puta iznova, ali važno je osvijestiti ljude o problemu nasilja među ženama, iako ja nisam jedna od tih žena", rekla je.

 

Pročitajte više