Midikennova nada Mia Franić u samo dva dana opčinila modne skaute

U SAMO dva dana, otkako se pridružila Midikennovom timu ljepotica, Mia Franić izazvala je opću pomutnju među svjetski poznatim agencijama. Mia dolazi iz Splita i ima samo 15 godina. Pohađa srednju umjetničku školu u Splitu, smjer modni dizajn, koji je možda bio i njezin glavni razlog da zaplovi manekenskim vodama.

Čini se da se mladoj Splićanki smiješi blistava budućnost u modnom svijetu, s obzirom na to da je možemo vidjeti na Ones 2 Watch, jednoj od najrelevantnijih internetskih stranica koje se bave top modelima i na kojima možemo vidjeti samo one djevojke koje izazivaju pažnju velikih igrača u modnom biznisu. 

Oni su jednom riječju poludjeli za novom Midikennovom ljepoticom. Nakon Midikennovih lica, Tamare Pernar i Ive Radetić, Mia je treća djevojka koju predstavljaju kao budućeg top modela. Ones 2 Watch je već petu godinu najutjecajnija internetska stranica za mlade djevojke koje čekaju proboj na svjetsko modno tržište. Njome se svakodnevno koriste neki od modnih skauta koji traže mlade nade ovog posla. Neki od poznatih modela baš su na ovaj način došli do svojih prvih velikih prilika. Coco Rocha, Doutzen Kroes, Hye Park, Natasha Poly, Adrian Bosch samo su neki od njih.

A.M.
Foto: Midikenn

Pročitajte više