Mikulić s mužem kupila kuću: "Kad u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit, traje to"

Foto: Instagram

GLUMICA Marijana Mikulić na Instagramu je objavila fotografije sa suprugom Josipom Mikulićem i sretne vijesti - postali su vlasnici kuće.

"Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli", napisala je Marijana u opisu fotografije na kojoj drže papire u ruci i nazdravljaju.

Marijana je ranije pratitelje na Instagramu obavijestila da se s obitelji seli. Suprug i ona prodaju stan u kojem su sa sinovima živjeli posljednjih sedam godina.

"Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi", napisala je ranije.

Zatim je objavila posljednju fotografiju iz praznog stana.

"Oproštajka od stana. Bilo nam je lipo. Novoj divnoj vlasnici želimo da joj bude lipo ko nama", napisala je.

Marijana i njen suprug Josip u braku su od 2005. godine, a zajedno imaju trojicu sinova. Glumica često na društvenim mrežama dijeli detalje iz svog privatnog života.

Pročitajte više