Nisu poput drugih holivudskih parova: Dok kolege partijaju, oni ovako provode vrijeme

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ashton Kutcher nisu poput ostalih holivudskih parova. Mila društvene mreže ni nema, a Ashtonov sadržaj na Instagramu razlikuje se od onog kakav njegovi kolege dijele. 

Umjesto fotošopiranih i uređenih fotografija, Kutcher objavljuje obiteljske trenutke, šaljive videe, trenutke s odmora... Fotografija s crvenih tepiha i holivudskih zabava na njegovom profilu nema. 

Mila i Ashton svoje slobodno vrijeme u pauzi od snimanja ne provode partijajući s kolegama i hodajući po holivudskim događanjima. Ovaj netipičan par vrijeme provodi potpuno drugačije. Nedavno su sudjelovali u čišćenju plaže sa svojom djecom, kćeri Wyatt Isabelle (9) i sinom Dimitrijem (7).

Obitelj im je najvažnija

I ovaj vikend su posvetili obiteljskim aktivnostima. Paparazzi su ih snimili u zabavnom parku u Los Angelesu.

Paru ne smetaju prijatelji njihove djece iz škole koja im dolaze kući. "Naša vrata uvijek su otvorena za njihove prijatelje, druženje s vršnjacima je za klince neprocjenjivo. Na taj se način razvija socijalna inteligencija, a interakcija s drugima ključna je za razvoj empatije i tolerancije", kaže Ashton.

Djeca su im također u izviđačima, a par ih redovito osobno vodi na sastanke. Ne propuštaju ni dječje utakmice.

Ashton, čije se bogatstvo procjenjuje na 200 milijuna dolara, prošle je godine izjavio da mu je od svega ipak najbitnija obitelj i vrijeme provedeno s njima. "Moja najvažnija uloga je uloga supruga i oca, to je neusporedivo s bilo čim drugim", rekao je tada.

Par ne uživa ni u odlascima u restoran. Na svom imanju uzgajaju vlastitu organsku hranu, a djecu uče da budu zahvalni i skromni.

Kako je započela njihova ljubavna priča

Mila Kunis i Ashton Kutcher imaju neobičnu, ali romantičnu ljubavnu priču. Poznaju se još od tinejdžerskih dana kada su zajedno glumili u seriji Lude sedamdesete. U seriji, koja se snimala od kraja devedesetih, glumili su par, da bi na kraju u stvarnom životu to naposljetku i postali. Mila je tada imala 14, a Ashton 19 godina.

Ranije su izjavili da dok su bili tinejdžeri, nisu osjetili kemiju među sobom. Tek 2012. njihova ljubavna romansa je započela. Par se vjenčao u tajnosti 2015. godine, nakon što se Kutcher razveo od 16 godina starije Demi Moore. 

Pročitajte više