Mila Kunis i Ashton Kutcher snimljeni u rijetkom izlasku sa svojom djecom

Foto: Profimedia

MILA KUNIS (40) i Ashton Kutcher (46) snimljeni su sa svojom djecom na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu. Obitelj je nasmijana pozirala fotografima, a ovo je prvi put da je par poveo svoju djecu na neki događaj na kojem su znali da će biti fotografirani.

Naime, s djecom, devetogodišnjom kćeri Wyatt i sedmogodišnjim sinom Dimitrijem, dosad su ih u nekoliko navrata snimili paparazzi, ali glumci su poznati po tome da čuvaju svoj privatnost. Njih dvoje nisu poput ostalih holivudskih parova. Mila nema ni društvene mreže.

Mila i Ashton svoje slobodno vrijeme u pauzi od snimanja ne provode partijajući s kolegama i hodajući po holivudskim događanjima. Ovaj netipičan par vrijeme provodi potpuno drugačije. Nedavno su sudjelovali u čišćenju plaže sa svojom djecom.

Paru ne smetaju prijatelji njihove djece iz škole koja im dolaze kući. "Naša vrata uvijek su otvorena za njihove prijatelje, druženje s vršnjacima je za klince neprocjenjivo. Na taj se način razvija socijalna inteligencija, a interakcija s drugima ključna je za razvoj empatije i tolerancije", kazao je Ashton.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.