Milan: Imao sam najveći penis u BB kući, diskriminirali su me zbog niskog rasta

MILAN GRAHOVAC iz Sombora, prvi ukućanin koji je trajno napustio Big Brother kuću, za Press je ispričao kako se bori s diskriminacijom i predrasudama zbog svog niskog rasta, a kako mu ni produkcija showa nije pomogla jer nije mogao dohvatiti brojne stvari u kući. "Najteže su mi pali zadaci fizičke prirode koji nisu bili prilagođeni osobama niskog rasta. Morao sam preskočiti prepreku koja je ostalima do koljena, a meni do struka", priča Milan i nabraja još neke od situacija i vježbi koje nije mogao izvršiti kao drugi te dodaje: "Trudio sam se boriti kao oni, ali sam riskirao da se povrijedim. Nekoliko puta sam se razbio".

O osobama niskog rasta Milan kaže: "Mi čak nemamo ni status invalida jer imamo sve dijelove tijela, samo su nam kratki. Ali nije to osnovni problem jer nas diskriminiraju u ostalim stvarima. Mi, kao svi drugi ljudi, imamo potrebu zaljubiti se, ali ljudi normalnog rasta nas izbjegavaju jer se brinu što će okolina i roditelji reći. Meni se često događalo da zbog toga ne mogu dobiti ljubav kakvu želim. To me jednim dijelom baca u depresiju. U svibnju prošle godine sam izašao iz jedne devetomjesečne veze i od tada tragam za novom ljubavi".

"Sad mi je čak i malo krivo što sam se ustezao u nekim situacijama, čak nisam ni masturbirao"

Za srpski Alo! se, pak, pohvalio onom "mali čovjek, veliki ponos". "Jedan sam od rijetkih u kući koji se nisu stidjeli skinuti goli, jer sam bio svjestan gdje ulazim, a lažno moraliziranje poput tuširanja u kupaćem kostimu ne podnosim. Nisam bio jedini bez kupaćeg u bazenu, ali ne znam zašto su svi primijetili baš moju alatku, vjerojatno jer je najveća pa je zapala za oko", kazao je Milan te dodao kako bi se bez problema poseksao u BB kući da mu se ukazala prilika: "Sad mi je čak i malo krivo što sam se ustezao u nekim situacijama. Čak nisam ni masturbirao, što je normalan `posao` kod muškaraca koji nemaju djevojke. Tamara je tražila da je češkam, ali nisam stigao do guze, ne znam zašto. Društvo mi kaže da je meni prva prišla zbog toga što je vidjela moju alatku. Nominirala me je da bi se oprala i opravdala kod svog dečka".

Milan je najavio i kako će napisati knjigu o svom sudjelovanju u Big Brotheru, a kazao je i kako ga je zasmetala najava Marijane Mićić kad je uvodila Emu i njega u kuću te rekla da se "osjeća kao Snjeguljica". "Totalno je bila neprofesionalna. Tom rečenicom pokazala je kakva je osoba. Ja sam tamo ušao kao osoba, sportaš, s imenom, prezimenom i zanimanjem, a ne kao patuljak", izjavio je Milan.

Pročitajte više