Milan Popović odgovorio na optužbe Severinine sestre da joj ne dopušta da vidi malog Aleksandra

Foto: YouTube/Instagram

NEDAVNO je Severinina sestra Marijana dala intervju u kojem je rekla da joj pjevačicin bivši zaručnik Milan Popović nije dopuštao da vidi nećaka Aleksandra. Popovićevi odvjetnici srpskim su medijima poslali priopćenje u kojem tvrde da optužbe Severinine sestre nisu istinite.

"Milan Popović nikada nije zabranjivao Marijani Vučković da viđa maloljetnog Aleksandra Popovića, te nisu točne tvrdnje da joj Milan Popović nije dozvolio da maloljetnom Aleksandru Popoviću 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić. Neistina je da joj nije odgovorio na poruku da maloljetnom Aleksandru donese poklone za oba Božića", tvrde Popovićevi pravni zastupnici.

"Marijana Vučković iznosi svoj pogrešan stav da su izjave Milana Popovića po novinama kontradiktorne, a neistinito navodi da je u jednoj tvrdio 'da će imati drugo dijete sa Severinom, a da u tom periodu od pet mjeseci, kada su se rastali, nije viđao dijete'. Neistinito je i da je Milan Popović izjavljivao 'koliko je svojih para dao u ljubavnom zanosu'", dodaje se u priopćenju odvjetnika. 

Pročitajte više