Milan Popović progovorio o borbi za sina: "Kad mislim na njega, suze mi same krenu"

Screenshot: YouTube

SEVERINA i Milan Popović već tri godine vode pravnu bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom. Njegov otac se i putem medija bori za svoje pravo da viđa sina, a sa suprotne strane, često od Severininog supruga Igora Kojića, dolaze suprotne tvrdnje da ga Milan ne želi viđati.

"Redovito ga viđam, postoje glasine da ne viđam sina. Severina namjerno sprječava moje viđanje s njim, evo jedan primjer. Morao sam letjeti u SAD zbog neodgodivih obaveza i datum mog puta poklapao se s terminom viđanja s mojim sinom koji imam po sudskoj presudi. Zamolio sam gospođu da promijeni na dan ranije ili dan kasnije, ona je to odbila", kaže Popović za Blic.

Kaže da mu je teško što ne može vidjeti sina kada želi, iako je Severina s njim sve češće u Beogradu. Dodaje da mu sve to ponekad natjera suze na oči. "Nekako uvijek kad mislim na njega, a nije pored mene, suze mi same krenu. Zakon ne može uskratiti očinstvo."

Također je tužio Igora Kojića zbog povrede Aleksandrove privatnosti. Želi da mu sin odrasta u anonimnosti kao normalno dijete i smeta ga što ga se provlači po medijima. "Koristit ću sve zakonske načine da zaštitim privatnost svog djeteta. Želim da moje dijete odraste sretno kao i sva druga djeca i prije svega u anonimnosti, tako da ako treba, podnijet ću još 100 tužbi ako je cilj tih tužbi da se zaštiti privatnost mog sina", zaključio je Milan Popović.

Pročitajte više