Milana Vuković Runjić: Big Brother mentalno ugrožava i truje

Foto: Nedjeljom u 2/Facebook

GOŠĆA emisije Nedjeljom u dva danas je spisateljica i kolumnistica Milana Vuković Runjić, s kojom je voditelj Aleksandar Stanković pretresao aktualne društvene probleme, prava žena, političke teme a i najveći reallity događaj ovoga vikenda, finale Big Brothera.

Vuković Runjić je tako priznala da je na predsjedničkim izborima glasala za Kolindu, rekla je i da nema previše pojerenja u MOST, a zatim je na red došao i novopečeni pobjednik BB-a Darko Petkovski Spejko.

Stanković ju je naime pitao što ima za reći o tome da je odabirom publike 100 tisuća eura u Big Brotheru osvojio muškarac koji je izjavio da voli plave i glupe žene.

"Nikoga to zapravo nije iznenadilo pa ni mene", ustvrdio je Stanković, a Vuković Runjić je priznala da nikada ne gleda taj reality, jer nema dobro mišljenje o njemu.

"Ja sam zadnja osoba koja bi to trebala komentirati jer Big Brother nikada ne gledam. Zapravo, ne usudim ga se gledati jer smatram da mentalno ugrožava i truje, to je žanrovski horor", odgovorila mu je spisateljica.

"Taj show je vrijeđanje inteligencije. Da unutra ubace intelektualce koji imaju nešto pametno za reći, možda bih ga i gledala", dodala je Vuković Runjić.

Pročitajte više